Loading...
Metaglas

Façades 2020

De uitgave van gevelbrancheorganisatie VMRG is verschenen! Facades is een boek vol met inspirerende gevels die de afgelopen twee jaar zijn opgeleverd. Ook projecten met Metaglas-producten staan hierin te 'shinen', ditmaal de Lee Towers en Bezoekerscentrum Kinderdijk.

Bezoekerscentrum

Kinderdijk


Het entreegebied van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk is verrijkt met een nieuw transparant bezoekerscentrum. Het subtiele ontwerp van het volledig glazen gebouw zorgt voor minimale impact op het gebied en is van alle gemakken voorzien voor de bezoekers. De toegepaste materialen in combinatie met het langgerekte volume van het gebouw – dat in lijn ligt met de kaders van het polderlandschap – gaan subtiel op in het weidse landschap en de Hollandse lucht.

Lee Towers

Rotterdam


De Rotterdamse Marconitorens zijn een begrip in de stad. Afgelopen jaar zijn de iconische torens getransformeerd naar 840 huurappartementen en kregen ze de illustere naam: The Lee Towers. Alle appartementen hebben royale verticale schuiframen waarmee de woonkamers kunnen worden omgetoverd tot een sfeervolle buitenruimte. De slank geprofileerde ramen vervangen de oude vaste ramen, zonder het beeldbepalende karakter van de gevel aan te tasten.

Laat een bericht achter
Kom in contact!