Loading...
Over ons

voor ieder project

een transparante oplossing

Dutch design, maatwerk, duurzaam én uniek, dat zijn de kenmerken van alle producten van Metaglas. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Dit alles om het natuurlijke effect van mens en omgeving te verrijken.

Bedrijfspand
Sinds 1975

Metaglas is een Nederlands familiebedrijf en sinds 1975 toonaangevend op het gebied van slanke en innovatieve gevelelementen voor nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten. Onze missie is op een duurzame en innovatieve manier slank geprofileerde aluminium ramen, deuren en schuifsystemen te ontwikkelen voor een optimale kwaliteit van wonen, werken en leven voor nu én later. Maximale transparantie met Nederlandse kwaliteit, ruimtelijkheid, veel lichtinval en het ultieme binnen buitengevoel streven wij na met het gehele Metaglas-assortiment. Eigenschappen die ieder project en gebruiker verdient.

Portret Productie
Dutch design en maatwerk

Alle producten van Metaglas zijn volledig maatwerk en worden in eigen fabriek te Tiel gefabriceerd. Samen met architecten, bouwbedrijven en opdrachtgevers realiseren wij bijzondere en uiteenlopende ontwerpen van aluminium en glas. Maatwerkoplossingen die stuk voor stuk transparant zijn met een uniek Dutch esthetisch design. Geen beperkingen meer, want vrijwel alles is mogelijk. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Dat is ons motto. Ieder product wordt gemaakt op basis van specifieke wensen en eisen. Onze kracht zit in het vinden van de juiste oplossing voor het project. Doordat wij al onze producten zelf ontwikkelen, produceren en monteren op de bouw, kan er in een vroeg stadium al een beroep worden gedaan op de kennis van onze ervaren adviseurs en engineers. Zij denken graag mee voor de beste uitwerking van uw idee.

Heske Groenendaal, mede-eigenaar: “Daglicht is onmisbaar voor de gezondheid en productiviteit van mensen, maximale transparantie is daarom hét uitgangspunt bij alle producten van Metaglas.”

ONZE BEDRIJVEN & SPECIALISME

Metaglas is gespecialiseerd in het maken en ontwikkelen van aluminium ramen, deuren en schuifsystemen voor zowel nieuwbouw- renovatie- en transformatieprojecten. Deze uiteenlopende projecten vragen allen om een andere expertise en daarom hebben wij binnen de Metaglas Groep diverse bedrijven opgericht. Zo kunnen wij altijd de beste service, kwaliteit en transparante oplossing bieden voor uw project.

Laat een bericht achter
Kom in contact!