Loading...
Over ons

CERTIFICATEN &

KWALITEITSKEURMERKEN

De producten van Metaglas voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen zodat de producten en het hele proces de verwachtingen van de klant overtreft. En juist die kwaliteit maakt het verschil.

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit, die u van aluminium ramen en deuren verwacht, niet alleen te garanderen maar ook aan te kunnen tonen. Daarom is Metaglas lid bij verschillende verenigingen, beschikken wij over diverse keurmerken, worden de producten uitvoerig getest, zowel in ons eigen testcentrum als onafhankelijke adviseurs, en produceren wij alle producten in onze eigen fabriek in Tiel. Zo kunnen wij altijd kwalitatieve producten en diensten garanderen.

Metaglas is onder andere lid van de VMRG (vereniging voor metalen ramen en gevels) en de Metaalunie en leveren volgens hun uitstekende kwaliteits- en garantievoorwaarden. Daarbij zijn onze producten voorzien van CE-marketing, het VMRG-keurmerk en KOMO-productcertificaat. Al onze keurmerken, certificeringen, attesten en testrapporten zijn op aanvraag beschikbaar, stuur hiervoor een mail naar info@metaglas.nl.

Leon Regli, Kwaliteitsmanager: “Iedere dag bedenken, produceren en monteren onze medewerkers de beste oplossingen. En uiteraard hebben ze daarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staan.”

ONZE KEURMERKEN

Laat een bericht achter
Kom in contact!