Inspiratieruimte

In de inspiratieruimte staan slanke ramen en glasconstructies die daglicht binnen brengen centraal. De ruimte biedt innovatieve oplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in woning- en utiliteitsbouw. Onder andere het nieuwe ultraslanke MethermoXL-raamsysteem is te zien. Metaglas biedt architecten en hun opdrachtgevers de mogelijkheid de producten op ware grootte te zien en te beleven. Hiermee krijg je een perfect beeld van de mogelijkheden en het resultaat. We helpen de juiste keuzes te maken en staat de juiste oplossing er niet bij dan denken de adviseurs van Metaglas meteen mee voor de beste uitwerking voor het project. 

Metaglas wil de toepassing van daglicht en transparantie in gebouwen stimuleren. Duurzame bouwproducten en daglicht zijn onmisbaar voor de gezondheid en productiviteit van mensen en essentieel voor het creëren van een prettig binnenklimaat. De nieuwe inspiratieruimte brengt die ambitie in beeld. Om ideeën op te doen is de inspiratieruimte van Metaglas in Tiel op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag.

Afspraak maken? 
Om ideeën op te doen is de inspiratieruimte van Metaglas in Tiel alleen op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag. Wij maken dan voldoende tijd voor u vrij om u uitgebreid te kunnen informeren en adviseren.

Een afspraak maken kan op de volgende manieren:
Telefonisch:       0344-750400
Per e-mail:         info@metaglas.nl  

Inspiratieruimte Metaglas Tiel
Inspiratieruimte Metaglas Tiel
Inspiratieruimte Metaglas Tiel

 

Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest