Loading...
Vacature

Servicemonteur 32-40 uur

Jij wordt verantwoordelijk voor het onderhoud aan onze producten. Je gaat uiteenlopende klachten oplossen en repareert diverse onderdelen. Als servicemonteur rij je zelfstandig of met een collega rond in een van onze bedrijfsbussen en ga je verschillende onderhoudswerkzaamheden verrichten aan onze gevelelementen. Zo verwissel je ruiten en vervang je motoren, sloten en andere technische onderdelen. In deze functie heb je contact met onze klanten én ben je bezig met onze producten, kortom een zeer afwisselende en technische functie. 

Jij bent gemotiveerd om nieuwe kennis op te doen, nieuwe producten te leren kennen en nieuwe collega’s te ontmoeten. Je hebt al vaker ruiten vervangen of dit is iets wat je graag wil leren. Stil staan is totaal niets voor jou, je bent een harde werker die zaken snel oppakt en vol enthousiasme ergens aan begint. Je bent flexibel en bereid om incidenteel buiten je reguliere werktijden inzetbaar te zijn bij calamiteiten.

Jij krijgt een afwisselende functie doordat je op meerdere locaties wordt ingezet en met al onze producten werkt. Verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris passend bij de functie;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Een baan voor minimaal 32 uur;
  • Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
  • Innovatieve projecten;
  • Leuke werkomgeving met bedrijfsfruit, een vrijdagmiddagborrel en leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Daarnaast krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze unieke en stijlvolle projecten en kom je terecht in een team van diverse en betrokken collega’s.

Enthousiast geworden? 

Reageer dan via onderstaande contactformulier of stuur je CV naar vacatures@metaglas.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen of appen met Ingrid Mocking op 06-54790167.

Interesse om bij Metaglas te werken maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, wij zijn erg benieuwd naar jou!

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!