Loading...
Over Metaglas

De kwaliteit

van Metaglas

De producten van Metaglas voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat de producten en het hele proces de verwachtingen van de klant overtreft.

Metaglas is lid van de Metaalunie en de VMRG (vereniging voor metalen ramen en gevels) en leveren volgens hun uitstekende kwaliteits- en garantievoorwaarden. Onze producten zijn voorzien van CE-markering, het VMRG-keurmerk en het KOMO-productcertificaat.

Daarnaast worden onze producten volledig door onszelf ontwikkeld, uitgebreid getest en in Nederland geproduceerd. Zo bent u altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

VMRG-keurmerk

Bedrijven met het VMRG-keurmerk beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen. Ze leveren producten die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid. En ze plaatsen en monteren die op de juiste wijze. VMRG-leden ondergaan jaarlijks onafhankelijke controles van SKG-IKOB Certificatie.

MVO-monitor

Metaglas heeft voor de tweede keer het MVO-certificaat van de Koninklijke Metaalunie ontvangen. De MVO-monitor is niet alleen een certificering, maar ook een instrument waarmee Metaglas onder andere invulling geeft aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De certificering is gebaseerd op ISO 26000 en wordt onafhankelijk gecertificeerd. Aan de hand van de MVO-monitor is Metaglas beoordeeld en getoetst op de punten: milieu, arbeidsomstandigheden, mensenrechten, eerlijk zaken doen, betrokkenheid en eindgebruikersbelangen.

Financieel betrouwbaar

Metaglas heeft wederom het officiële Graydon certificaat ontvangen. Dit certificaat toont aan dat Metaglas een financieel gezonde organisatie is waarmee relaties verantwoord zaken kunnen doen. Metaglas behoort hiermee tot de selecte groep ondernemingen die dit certificaat ontvangt.

De economie en bouwwereld bevinden zich momenteel in zwaar weer, waardoor relaties en opdrachtgevers steeds meer waarde hechten aan het samenwerken met gezonde bedrijven en het beperken van (financiële) risico's. Wij zijn daarom bijzonder blij met de toekenning van het certificaat dat bevestigt dat Metaglas een solide en financieel betrouwbare partner is.