Loading...

Spectaculaire villa

Vinkeveen


De spectaculaire villa in Vinkeveen, ontworpen door Studio Marco van Veldhuizen is een heuse eyecatcher. Het interieur, exterieur en de omgeving maken dat het ontwerp samen één prachtig geheel wordt. Op het eerste gezicht zou je misschien niet direct zeggen dat deze villa gevestigd is in ons eigen land, maar niets is minder waar.

Materialen en ontwerp

Het moderne uiterlijk heeft de villa mede te danken aan het gebruik van bepaalde materialen. Zo is er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van aluminium kozijnen, natuursteen en strak wit pleisterwerk. Dit past mooi bij het ontwerp van Van Veldhuizen. Het ontwerp bestaat uit strakke lijnen die voor de moderne uitstraling zorgen. Daarbij levert elke hoek van het gebouw een nieuw, verrassend zicht.

De details van het gebruik van natuursteen zorgen voor een wat speelsere look samen met het strakke witte pleisterwerk. Daarbij zorgt deze mooie combinatie voor een luxe uitstraling.

Lichtinval en maximale transparantie

De gevel bestaat voor een groot deel uit MethermoXL producten. De producten onze de MethermoXL lijn zorgen ervoor dat er veel licht in een gebouw valt. Door de grote glaspartijen en het minimalistische design wordt de binnenruimte verbonden met de buitenruimte, waardoor de woning één wordt. Daarbij is maximale transparantie het uitgangspunt van al onze producten. Onze glasconstructies zijn voorzien van ultra slanke profielen en als het kan, laten we ze zelfs helemaal weg.

Projectinformatie

Architecten bureau
Marco van Veldhuizen
Bouwbedrijf
Haase Bouw
Fotografie
Peter Baas
Deel dit project
Laat een bericht achter
Kom in contact!