Loading...

Moderne nieuwbouwvilla

Huizen


In het bosrijke Huizen is deze prachtige moderne nieuwbouwvilla gerealiseerd. Het strakke design laat zien hoe een moderne woning warm, maar tegelijkertijd ook erg ruimtelijk en open kan zijn. Doordat de villa is voorzien van onze Methermo XL producten, oogt de woning erg open van buiten, maar ook van binnen.

Maximale transparantie

De villa bestaat uit grote open ruimtes die op elkaar aansluiten. Daarbij hebben de bewoners voor een hoog plafond gekozen. Dit zorgt ervoor dat de ruimtes nog groter worden. De ramen lopen door vanaf de grond tot aan het plafond. Dit zorgt voor maximale transparantie en veel lichtinval in de woning. Daarnaast loopt de vloer vanuit de woning vloeiend over in de betegeling van het terras. Zo zijn de tuin en de woning echt één geheel en is alles op een gelijk niveau. 

Slank design

Het gebouw is voorzien van enorme glazen wanden. Zo heeft de villa bijvoorbeeld een doorkijk vanaf de begane grond, die doorloopt naar de eerste verdieping. De ruimtelijkheid wordt hier nogmaals benadrukt. Wat kenmerkend is voor onze producten is het slanke design. Er wordt zo min mogelijk aluminium profiel weergeven in onze producten, om de transparantie te vergoten. Alle factoren bij elkaar dragen bij aan het creëren van prachtige leefruimtes. 

Projectinformatie

Locatie
Huizen
Architecten bureau
Station-D Architects
Bouwbedrijf
Bekhuis Bouwbedrijf
Fotografie
Lucas van der Wee
Deel dit project
Laat een bericht achter
Kom in contact!