Loading...
Metaglas

Leverancier aluminium

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Zoekt u een leverancier van aluminium producten? Metaglas in Tiel heeft een groot aanbod aan aluminium ramen, deuren en unieke glasconstructies. Als glas- en metaalspecialist en leverancier van hoogwaardig aluminium zijn wij ons naast de verdere ontwikkeling van aluminium ramen en deuren gaan toeleggen op de engineering, productie en montage van onder andere hardglazen puien en deuren, balkon beglazing, achterzetramen en custom made glasconstructies. Hiermee biedt Metaglas in Tiel een zeer breed assortiment voor nieuwbouw en renovatie in woningbouw, utiliteitsbouw, scheepvaart en infrastructuur.

Als leverancier bieden wij diverse aluminium producten

Creëer ultraslanke ramen, puien en gevels en kies voor minimaal design en grote glasoppervlakken met hét slanke raamsysteem: Methermo. Kies bijvoorbeeld de Methermo Original ramen en deuren. Het buitenaanzicht van deze aluminium ramen is slecht 42 millimeter breed, zodat de hoeveel daglicht die door de ramen binnenvalt maximaal is. De ramen worden standaard gemonteerd in houten kozijnen maar de kozijnen kunnen ook geplaatst worden in aluminium kozijnen. Of kies het Methermo Classic Renovatieprofiel, speciaal ontworpen voor renovatieprojecten. 

Neem contact op voor meer informatie in Tiel

Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle onze producten. Onze ramen, deuren en glasconstructies zijn altijd voorzien van zo slankmogelijke profielen. Het liefst laten we deze zelfs weg. Hierdoor bieden onze producten ruimtelijkheid, optimale transparantie en veel lichtinval. Bent u geïnteresseerd in onze producten? Wij vertellen u als leverancier van aluminium graag alles over onze producten. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar (0344) 750 400

Interessante pagina's

Moderne ramen | Raamconstructie | Verticaal schuifraam

Meer informatie? Neem contact op!