Loading...
Metaglas

nieuw: MethermoXL Noir zwarte scharnieren

Stijlvol, modern en trendy, dé kenmerken van het nieuwe mat zwarte design van Metaglas. De scharnieren met zwarte finish beschikken over een matte en minimalistische uitstraling, hierdoor gaan ze volledig op in een donker gecoat raamkozijn.

MethermoXL Noir

zwarte scharnieren


Metaglas aluminium ramen en deuren staan bekend om esthetische design, onopvallende detaillering met hoge kwaliteit, die hand in hand gaan met ultiem gebruiksgemak en duurzaamheid. Door profielen met donkere coating toe te passen krijgen de aluminium ramen en deuren een heuse steellook; een blikvanger die in elke woonstijl tot zijn recht komt. In combinatie met zwarte glaskaders en het nieuwe MethermoXL Noir design zorgt dit voor een rustig en strak gevelbeeld. Van binnenuit wordt er een prachtig minimalistisch kader gecreëerd waarmee een ware omlijsting van het uitzicht ontstaat. Het buitenaanzicht geeft een moderne, stoere en luxe uitstraling door de unieke detaillering en de wegvallende scharnieren. 

Het buitenaanzicht geeft een moderne, stoere en luxe uitstraling door de unieke detaillering en de wegvallende scharnieren.

De nieuwe zwarte scharnieren bieden veel voordelen:

  • Dutch design én kwaliteit
  • Speelt in op trend van zwarte schanieren en steellook
  • Tijdloze uitstraling
  • Duurzaam
  • Lange levensduur en slijtvast
  • Hoog draagvermogen om grote glasoppervlakken te realiseren
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie


MAAK DE LOOK COMPLEET

MET RAAMGREPEN IN KLEUR


De zwarte scharnieren zijn toepasbaar op alle naar buiten draaiende ramen van de MethermoXL en Classic lijn. De nieuwe Noir lijn is zeer geschikt voor een industrieel en strak ontwerp en is een verrijking voor ieder project. De look helemaal compleet maken? Kies dan voor de raamgrepen mee gecoat in kleur van het raamkozijn.

Dutch design

Metaglas is een Nederlands familiebedrijf opgericht in 1975. Een toonaangevende organisatie op het gebied van slanke, duurzame en innovatieve gevelelementen en interieur-oplossingen voor zowel nieuwbouw, renovatie en transformatieprojecten. Onze aluminium ramen, deuren, schuifpuien en volglazen 

glasconstructies zijn stuk voor stuk uniek en worden gefabriceerd in eigen fabriek in Tiel. Maximale transparantie met een duurzaam proces is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Hierdoor bieden de producten van Metaglas ruimtelijkheid, optimale transparantie, zorgen voor het ultieme binnen buiten gevoel en veel lichtinval. 

Mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van MethermoXL Noir en wilt u graag de Metaglas producten bekijken? Neem dan contact op met onze adviseurs, zij helpen u graag verder bij het beantwoorden van uw vragen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat een bericht achter
Kom in contact!