Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Heske Groenendaal wint Vrouw In De Media Award 2016 - Gelderland.


6 januari 2017

Op woensdag 25 januari ontving Heske Groenendaal, directeur van Metaglas, de Vrouw in de Media Award voor Gelderland bij Omroep Gelderland.

De Vrouw in de Media Award is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de award willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hun vaker dat podium te bieden.

“Durf zichtbaar te zijn,” is wat Heske Groenendaal graag aan iedereen mee wilt geven. “Door zichtbaar te zijn kan je mensen inspireren en kansen bieden,” aldus Groenendaal. Groenendaal zet zich al jaren in om werkgelegenheid te bieden aan mensen met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt en het stimuleren van technisch onderwijs onder jongeren. Tevens hoopt ze het beeld over techniek te verbeteren; de bedrijven worden vaak geassocieerd met vies en donker. Door zichzelf en haar bedrijf Metaglas, fabrikant en leverancier van transparante oplossingen in glas en metaal, in de spotlight te zetten hoopt ze mensen te inspireren en te laten zien laat hoe leuk de techniek is.

Rolmodel in techniek
Groenendaal heeft volgens de stemmers een goede boodschap om meer vrouwen in de techniek te krijgen. Zij weet door haar ondernemerschap te koppelen aan maatschappelijke thema's aandacht te vragen voor een goede balans tussen economische, duurzame en sociaal maatschappelijke thema’s.

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief
Laat een bericht achter
Kom in contact!