Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Trots op je personeel


26 juni 2018

‘Behalve een goede collega is Ricardo een vrolijke vent’

Heske Groenendaal is eigenaar/algemeen directeur van Metaglas. Ze is trots op haar uitvoerder Ricardo Kwint.

“Vooropgesteld: ik ben trots op álle collega’s. Recent hield ik een welkomstpraatje voor nieuwe medewerkers waarvan de helft rond de twintig was en de andere helft over de zestig. Deze laatste groep is bij Metaglas veelal vanuit een uitkeringssituatie komen werken; de meesten zijn ingestroomd vanuit een andere beroepsgroep. Knap om te zien hoe mensen de flexibiliteit en de guts hebben om vanuit een andere omgeving bij ons te komen werken.”

“Ricardo is in september 2005 bij ons in dienst gekomen en bekleedt de functie van uitvoerder. Daarin regelt hij onder andere de zaken op de bouw, communiceert met de klant en zorgt ervoor dat alles intern soepel wordt geregeld zodat onze buitenmonteurs aan de slag kunnen. Nadat hij zijn diploma voor hoofd magazijn had gehaald, is hij bij Metaglas eerst als leerling magazijn in dienst gekomen. Daarna is hij in de buitenmontage gaan werken om vervolgens teamleider magazijn te worden. Nu werkt hij dus als uitvoerder. Het is super om te zien dat Ricardo zich zo in de organisatie heeft opgewerkt.”

“Goed zijn in je werk is natuurlijk de basis – en dat is bij Ricardo dik in orde. Waarom ik bijzonder trots op hem ben, is dat hij daarnaast zo’n vrolijke vent is die elke dag fluitend op het werk verschijnt. Wat ik ook zo mooi vind, is hoe hij persoonlijk met zichzelf aan de slag is gegaan. Ricardo kampte vroeger met behoorlijk overgewicht, maar is daarna flink gaan sporten en afvallen. Komende zomer loopt hij bijvoorbeeld de Nijmeegse Vierdaagse.”


Bron: In Zaken Betuwe
Journalist: André van der Vlerk

Klik hier voor de digitale versie van het blad.

 

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief