Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Topvrouw Metaglas in TheNextWomen100


13 juni 2017

Op maandag 12 juni presenteerde TheNextWomen de zesde editie van TheNextwomen100; een jaarlijkse bekendmaking van de honderd succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland...

Op maandag 12 juni presenteerde TheNextWomen de zesde editie van TheNextWomen100; een jaarlijkse bekendmaking van de honderd succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland. Heske Groenendaal, directeur van Metaglas te Tiel, staat ook dit jaar weer op de lijst.

De meest succesvolle vrouwelijke ondernemers zijn geselecteerd aan de hand van verschillende selectiecriteria waarbij gekeken is naar: totale omzet van de onderneming over 2016; grootte van het personeelsbestand; functie als rolmodel binnen het bedrijf en visie voor de toekomst.

Heske’s nominatie komt ongetwijfeld door haar ondernemerschap bij Metaglas, producent van innovatieve en transparante gevelelementen, die ze weet te koppelen aan maatschappelijke thema’s. Haar maatschappelijke betrokkenheid uit zich door een bijdrage te leveren aan de samenleving, in het bijzonder in het (technische) onderwijs, ontwikkeling van ondernemers, leerlingen en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Heske Groenendaal is mede commissaris bij Rabobank West Betuwe.

TheNextWomen is een internationaal platform van vrouwelijke ondernemers, investeerders en experts. De organisatie heeft zich ontwikkeld tot kennis- en inspiratiebron en autoriteit op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap, groei en kapitaal.

Bekijk hier de complete lijst van TheNextWomen100 2017.

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief