Tielse zakenvrouw Heske Groenendaal wederom in TheNextWomen100

TheNextWomen en Elsevier Weekblad presenteerde maandag 28 mei TheNextWomen100; de prestigieuze lijst van succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.

De meest succesvolle vrouwelijke ondernemers zijn geselecteerd aan de hand van verschillende selectiecriteria waarbij is gekeken naar de totale omzet van de onderneming over 2017, grootte van het personeelsbestand, hun functie als rolmodel binnen het bedrijf en de visie voor de toekomst.

“Ik ben ontzettend trots, dat ik voor de vierde keer op rij in TheNextWomen100 sta’’.

Heske’s nominatie komt ongetwijfeld door haar ondernemerschap bij Metaglas, producent van innovatieve en transparante gevelelementen, die ze weet te koppelen aan maatschappelijke thema’s. Haar maatschappelijke betrokkenheid uit zich door een bijdrage te leveren aan de samenleving, in het bijzonder in het (technische) onderwijs, ontwikkeling van ondernemers, leerlingen en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Daarnaast is Heske Groenendaal onder andere mede commissaris bij Rabobank West Betuwe, raad van advies bij Sistherhood in Business en ambassadeur Petje Af Tiel.

TheNextWomen is een internationaal platform voor vrouwelijke entrepreneurs en investeerders. Het doel is om zowel wereldwijd al lokaal ambitieuze ondernemende vrouwen online en offline te adviseren, te inspireren en te verbinden. TheNextWomen heeft zich ontwikkeld tot kennis- en inspiratiebron en autoriteit op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap, groei en kapitaal.

De volledige tophonderd van succesvolle ondernemende vrouwen kunt u hier vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan
Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest