Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Tielse zakenvrouw Heske Groenendaal wederom in TheNextWomen100


20 april 2018

De meest succesvolle vrouwelijke ondernemers zijn geselecteerd aan de hand van

TheNextWomen en Elsevier Weekblad presenteerde maandag 28 mei TheNextWomen100; de prestigieuze lijst van succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.

verschillende selectiecriteria waarbij is gekeken naar de totale omzet van de onderneming over 2017, grootte van het personeelsbestand, hun functie als rolmodel binnen het bedrijf en de visie voor de toekomst.

“Ik ben ontzettend trots, dat ik voor de vierde keer op rij in TheNextWomen100 sta’’.

Heske’s nominatie komt ongetwijfeld door haar ondernemerschap bij Metaglas, producent van innovatieve en transparante gevelelementen, die ze weet te koppelen aan maatschappelijke thema’s. Haar maatschappelijke betrokkenheid uit zich door een bijdrage te leveren aan de samenleving, in het bijzonder in het (technische) onderwijs, ontwikkeling van ondernemers, leerlingen en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Daarnaast is Heske Groenendaal onder andere mede commissaris bij Rabobank West Betuwe, raad van advies bij Sistherhood in Business en ambassadeur Petje Af Tiel.

TheNextWomen is een internationaal platform voor vrouwelijke entrepreneurs en investeerders. Het doel is om zowel wereldwijd al lokaal ambitieuze ondernemende vrouwen online en offline te adviseren, te inspireren en te verbinden. TheNextWomen heeft zich ontwikkeld tot kennis- en inspiratiebron en autoriteit op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap, groei en kapitaal.

De volledige tophonderd van succesvolle ondernemende vrouwen kunt u hier vinden.

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief