Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Optimaal contact tussen binnen en buiten


20 december 2013

Metaglas presenteert innovatieve producten in vier thema’s tijdens Gevel 2014

Tijdens de beurs Gevel 2014 van 22 t/m 24 januari in Ahoy Rotterdam, laat Metaglas op haar stand vier innovatieve producten zien binnen de thema’s: Renovatie, Transformatie, Transparantie en Normen. Centraal binnen het thema Transparantie staat de vernieuwde Methermo® schuifpui in groot formaat. Door de verbeterde bediening schuift dit slanke systeem nog lichter en zijn zeer grote glaspanelen mogelijk. Ook is het nu mogelijk de schuifpui te leveren met een hoek die volledig geopend kan worden.

Vier thema’s, vier innovaties
Naast de vernieuwde Methermo schuifpui, toont Metaglas nieuwe producten binnen de thema’s Transformatie, Renovatie en Normen.  Deze producten zijn: M-View prefab glazen balkons voor transformaties, het Methermo Classic profiel voor de renovatie van stalen kozijnen en geluidswerende Total Glas wanden en deuren waarmee transparante ontwerpen mogelijk zijn die voldoen aan geluidsnormen. 

Aan de hand deze nieuwe producten en voorbeeldprojecten wordt bij ieder thema toegelicht wat de mogelijkheden zijn en dat er voor ieder vraagstuk een transparante oplossing kan worden ontwikkeld.

Alle innovaties en oplossingen zijn van 22 tot en met 24 januari te zien op onze stand:
hal 1, stand A008.

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief