Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Prinses Maxima opent project 'WE keep on growing'


1 februari 2012

Heske Groenendaal, directeur-eigenaar van Metaglas in Tiel, sprak dinsdagmiddag met Prinses Máxima tijdens de kick-off bijeenkomst van ‘WE keep on growing’. Prinses Maxima en minister Maxime Verhagen gaven dinsdag het officiële startschot van dit programma waarmee vrouwelijk ondernemerschap wordt gestimuleerd. Heske Groenendaal is een van de mentoren voor vrouwelijke starters binnen dit project.

Heske Groenendaal, directeur-eigenaar van Metaglas in Tiel, sprak dinsdagmiddag met Prinses Máxima tijdens de kick-off bijeenkomst van ‘WE keep on growing’. Prinses Maxima  en minister Maxime Verhagen gaven dinsdag het officiële startschot van dit programma waarmee vrouwelijk ondernemerschap wordt gestimuleerd. Heske Groenendaal is een van de mentoren voor vrouwelijke starters binnen dit project.

Coaching
'WE keep on growing' is een project dat vrouwelijk ondernemerschap stimuleert. 'WE' staat voor Women Entrepreneurs. Veel vrouwelijke ondernemers zijn innovatief, ambitieus en willen groeien. Coaching, door ervaren professionals, is een beproefde manier om deze ondernemers verder te helpen. Binnen het ‘WE keep on growing’ programma zetten succesvolle vrouwelijke ondernemers, waaronder Heske Groenendaal, zich twee jaar lang op vrijwillige basis in voor startende collega's. Door middel van mentoring begeleiden zij deze starters om hun zakelijke groeiambities te verwezenlijken. Heske Groenendaal van Metaglas, is als mentor gekoppeld aan Gabrielle Okhuizen en Corinne Jaspers van Wheelylift en Fleur Fleuren van Florere.

WE keep on growing
‘WE keep on growing’ is de Nederlandse invulling van een initiatief van de Europese Unie om vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren. Er zijn in Nederland bijna 350.000 vrouwelijke ondernemers. Ruim de helft van hen heeft ambities om te groeien. ‘Ondernemerschap levert banen en inkomsten op voor Nederland. Deze zakelijke groeiambities van vrouwen kan de Nederlandse economie juist nu hard gebruiken’. Aldus minister Verhagen bij de aftrap van het ‘WE keep on growing’-programma.

Bekijk hier de video >>

Voorafgaand aan de kick-off van WE keep on growing, was Heske Groenendaal te gast bij het Radio 1 programma Lunch!

Luister hier het radioitem >>

 

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief