Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Nominatie voor all-in werkgeversprijs Rivierenland


26 februari 2018

Metaglas is een van de genomineerde in de gemeente Tiel voor de All-in Werkgeversprijs in Rivierenland. Deze prijs wordt uitgereikt aan werkgevers die werk maken van de inclusieve arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt waarin iedereen, duurzaam en naar vermogen, de kans krijgt zich te ontwikkelen. Op 14 maart tijdens de landelijke Dag van Duizend Voorbeelden zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Maatschappelijk ondernemen heeft Metaglas hoog in het vandaal staan. De integratie van duurzaamheid in de bedrijfsvoering staat centraal en het doel om de belastende effecten op mens en milieu zoveel mogelijk te beperken. Zo biedt Metaglas diverse stages en opleidingsplaatsen aan. Er is ruimte voor (snuffel)stages, deelopdrachten, afstuderen, duaal studeren en leerwerkbanen voor zowel het reguliere onderwijs als voor Wajongers en re-integratie trajecten. Ook werkt Metaglas samen met de Werkzaak (sociale werkplaats) en biedt al jaren medewerkers met een arbeidshandicap een reguliere arbeidsplaats die op hun mogelijkheden is aangepast. Voor Metaglas is het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zicht te ontwikkelen.

All-in Werkgeversprijs is een initiatief van VNO-NCW en het Regionaal Werkbedrijf Rivierenland Platform Onderwijs Arbeidsmarkt (RW-POA). De prijs wordt uitgereikt aan werkgevers die gevestigd zijn in de regio Rivierenland en een inspirerend voorbeeld zijn voor collega’s in het praktisch vormgeven van inclusief werkgeverschap. Op 14 maart 2019 worden de winnende werkgevers bezocht door de wethouder van de betreffende gemeente en ontvangen zij hun welverdiende prijs.

Voor meer informatie over de prijs en de genomineerde bedrijven zie: 
https://rw-poarivierenland.nl/all-werkgeversprijs-rivierenland-2019.

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief