Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Brons voor Metec Cyclingteam bij NK Wielrennen


26 juni 2013

In het weekend van 22 en 23 juni vond in Kerkrade het NK Wielrennen 2013 plaats. Joey van Rhee zette het succesvolle seizoen van zijn team voort met een podiumplaats bij de Beloften.

In het weekend van 22 en 23 juni vond in Kerkrade het NK Wielrennen 2013 plaats. Tijdens deze twee dagen streden 400 renners om de nationale kampioenstrui. Ook het Metec Continental Cyclingteam nam net als voorgaande jaren ook dit jaar weer deel aan het NK. Metaglas is dit seizoen weer trotse sponsor van dit ambitieuze wielrenteam.

Op zaterdag reden de dames en het aanstormende Nederlandse talent, de ‘Beloften’. Op zondag 23 juni reden de Nederlandse toprenners, de ‘Heren Elite’ met grote namen als Johnny Hoogland, Robert Gesink en titelverdediger Nikki Terpstra.

Het Metec Continental Cyclingteam is dit jaar erg succesvol en dat hebben ze dit weekend ook weer bewezen. Met een machtige sprint bergop wist Joey van Rhee zich tijdens de wedstrijd voor beloften te verzekeren van de bronzen medaille. Nederlandse Kampioen bij de beloften werd Dylan van Baarle. Bij de beroepsrenners behaalde Johnny Hoogerland de Nederlandse titel.


Foto's met dank aan:
Fred Meijer, Frank Beemsterboer, Paul van der Riet.

 

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief