NIEUW: Total Glas gevellamellen

Metaglas introduceert glazen gevel lamellen
Metaglas presenteerde tijdens Bouwbeurs 2009 meerdere nieuwe producten, waaronder Total Glas lamellen. Deze smalle verticale glazen panelen zijn elektrisch bedienbaar en kunnen door gebruik van bedrukte folie worden toegepast als zonwering.

De Total Glas lamellen hebben een uniek design. Lange glazen panelen die meerdere verdiepingen kunnen overspannen, bevestigd aan een strak stalen draaimechanisme. De toepassing van een bedrukte folie tussen de geharde panelen zorgt voor vermindering van het invallende zonlicht.

Afhankelijk van de oppervlakte van de gevel wordt het systeem opgedeeld in verschillende segmenten. Naar wens van de gebruikers kan de hoeveelheid zonlicht per segment worden verminderd door de lamellen te verdraaien middels een afstandbediening. Dit zorgt voor een bijzondere en levendige gevel die niet alleen zonlicht weert, maar ook een architectonisch fraaie uitstraling heeft.

Naast elektrisch bedienbaar kunnen Total Glas lamellen ook als vaste panelen worden uitgevoerd. In dat geval worden de panelen met strakke RVS schroefpunten vastgezet.

Meer weten?
De documentatie van Total Glas lamellen is nog niet opgenomen in onze standaard documentatie. Toch alvast meer weten? Mail uw naw-gegevens naar marketing@metaglas.nl en wij sturen u zo snel mogelijk informatie toe.

Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan
Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest