Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw: Methermo® schuifpuien met volledig open hoek


3 december 2013

De serie Methermo® schuifpuien is uitgebreid met een hoekopstelling waarbij ook de hoek volledig geopend kan worden. Door de verbeterde lichte bediening kunnen de Methermo schuifpuien daarnaast in extra grote afmetingen worden uitgevoerd.

Met de nieuwe hoekopstelling van Methermo schuifpuien, die volledig open kan, is het contact tussen binnen en buiten optimaal en zijn er nog meer ontwerp mogelijkheden. De vaste en schuivende elementen zijn onbeperkt aan elkaar te koppelen, zodat bijzondere glasgevels kunnen worden gerealiseerd. Metaglas verbeterde de lichte bediening, waardoor de zeer grote glaspanelen eenvoudig en goed te openen zijn.

Methermo schuifpuien zijn zeer slank gedetailleerd en de aluminium profielen kunnen volledig worden ingebouwd in wanden, vloeren en plafonds. Alleen de slanke overlap van de schuifelementen van 48 mm breed is zichtbaar. Hierdoor is het systeem geheel drempelloos en is alleen het glasvlak zichtbaar. Van vloer tot plafond, van muur tot muur. Slank, esthetisch en praktisch. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt.

Kijk op de productpagina voor meer informatie.

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief