Modehuis Blijdesteijn genomineerd voor Beste Winkel

Stijlmodehuis Blijdesteijn is genomineerd voor Beste Zelfstandige winkel Retail Jaarprijs 2012. Metaglas feliciteert Blijdesteijn met de nominatie voor deze prijs. Metaglas ontwikkelde en plaatste al het glas in het winkelpand; volglazen gevel, entreepuien, glazen balustrades en de liftbeglazing.

De vakjuryprijs Beste Zelfstandige Winkel wordt op 14 november 2012 uitgereikt tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala. Tijdens dit gala worden ook de Vakjuryprijs Beste Winkelketen, Publieksprijs Beste Winkelketen, Publieksprijs Beste Zelfstandige Winkel en een aantal deelprijzen uitgereikt.

De oude winkel van Blijdesteijn was een twintig jaar oude doos waarin vrijwel geen daglicht binnenkwam en alles versleten was. Afgelopen februari opende het nieuwe modehuis met ruim 3500 vierkante meter kleding en schoenen. De winkel is licht en overzichtelijk en beslaat de begane grond en de eerste verdieping. De tweede verdieping van het pand huisvest kantoren en opslag. De glazen gevel en de vloeiende lijnen in ex- en interieur zijn zonder twijfel een nieuwe blikvanger in het stadscentrum van Tiel.

De rondingen van het exterieur zijn geïntroduceerd als verlengstuk van de nabijgelegen Waal; ze zijn prachtig doorgevoerd in het interieur. Eenheid in architectonische stijl stonden voor familie Van Blijdesteijn bovenaan. Wat de bezoeker buiten ervaart, moet binnen een vervolg krijgen. Met name in de gevel zie je bijna geen constructie, alleen maar glas. De glazen gevel is verstevigd met smalle verticale stabilisatoren. Doordat deze geheel van glas zijn blijft de uitstraling van de winkel onbelemmerd. Daarnaast blijft daglicht optimaal binnenvallen, wat zorgt voor een frisse uitstraling in de winkel. De volledig glazen lift is een blikvanger in de winkel en ook de vloeiende lijn van de glazen balustrades op de vides is prachtig. Die transparantie draagt bij aan de prettige sfeer in de winkel.

Metaglas Feliciteert Stijlmodehuis Blijdesteijn Met Nominatie 4
Metaglas Feliciteert Stijlmodehuis Blijdesteijn Met Nominatie 3
Metaglas Feliciteert Stijlmodehuis Blijdesteijn Met Nominatie 1
Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan

Voorbeeld projecten

Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest