Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

MG+ Services - Uw Partner in Excellente Service en Onderhoud


Nieuws, 18 januari 2024

Met trots introduceren wij MG+ Services, onze nieuwe naam voor de serviceorganisatie van Metaglas en Mview+. Ontdek het verschil met MG+ Services - dé specialist in service en onderhoud voor ultraslanke aluminium en glasconstructies.

Waarom MG+ Services?

Kwaliteit, Maatwerk en Veiligheid staan centraal bij MG+ Services. Wij bieden excellente service en onderhoud voor ultraslanke aluminium en glasconstructies, zoals kozijnen, deuren, schuivende puien, balkonbeglazing en achterzetramen. Onze ervaren servicemonteurs staan dagelijks klaar om gevelelementen van aluminium en glas te repareren. Van klemmende ramen tot kapot hang- en sluitwerk, wij bieden de oplossing

Onderhoudsoplossingen op maat

Elk gebouw is uniek. MG+ Services levert passende onderhoudsoplossingen, van periodiek tot preventief onderhoud en het oplossen van problemen. Hierdoor wordt de levensduur van gevelelementen verlengd.

Veiligheid en gezond binnenklimaat

Veiligheid is onze prioriteit. Onze medewerkers gaan veilig te werk, en wij streven naar een gezond binnenklimaat en inbraakpreventie. Regelmatige controles waarborgen de veiligheid en gezondheid van zowel onze medewerkers als klanten.

Levensduur verlengen met preventief onderhoud

Het periodiek uitvoeren van een servicebeurt verdubbelt de levensduur van uw kozijnen. Een servicebeurt zorgt ervoor dat kleine klachten direct worden verholpen en dure reparaties in de toekomst worden voorkomen.

Voor vrijblijvend advies en onderhoudsvoorstellen kunt u contact met ons opnemen via service@mgplus.nl of bezoek de website via www.mgplus.nl.

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief
Laat een bericht achter
Kom in contact!