Metaglas opnieuw VCA** gecertificeerd

Ook dit jaar kan Metaglas met trots mededelen dat wij de VCA**-keuring met 100% hebben behaald. De afkorting VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Zoals onze montage en onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen en onze productie afdeling.

VCA is een veelzijdig programma waarmee ons VGM-beheersysteem wordt getoetst en gecertificeerd. Na een twee daagse bezoek van de auditor, waarbij hij een bezoek heeft gebracht aan een van onze projecten en ons VCA handboek in de praktijk heeft gecontroleerd, kunnen wij mededelen dat wij ook dit jaar weer de keuring hebben gehaald.

Met dit behaalde VCA**-certificaat kunt u erop vertrouwen dat ons bedrijf voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Deze certificering heeft veel voordelen: minder ongevallen, minder verzuim als gevolg van arbeidsongevallen, minder arbeidsongeschikten, minder kans op calamiteiten, meer aandacht voor het milieu en betere werkomstandigheden. Kortom: een veiligere en gezondere werkomgeving.

VCA

 

Geinzicht Nieuwegein - M-View Prefab Balkon Glas 1- Metaglas
Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan
Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest