Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Metaglas ontvangt Prix de Femme Metaal


19 mei 2010

Dinsdag 18 mei werd voor de derde maal de Prix de Femme Metaal uitgereikt. Deze onderscheiding beloont bedrijven in de metaalsector die de nodige inspanningen hebben geleverd om meer technische vrouwen aan te trekken en behouden.

Dinsdag 18 mei werd voor de derde maal de Prix de Femme Metaal uitgereikt. Deze onderscheiding beloont bedrijven in de metaalsector die de nodige inspanningen hebben geleverd om meer technische vrouwen aan te trekken en behouden. Heske Groenendaal (directeur Metaglas) kreeg deze prijs door Erik Ypenlaan, directeur van OOM, uitgereikt.

De Prix de Femme Metaal van OOM werd dinsdag 18 mei uitgereikt door de directeur van OOM, Erik Ypenlaan. Dit in het bijzijn van vrouwelijke medewerkers uit de metaalbranche. Metaglas is uiteraard trots op het in ontvangst mogen nemen van de Prix de Femme Metaal. Al jaren voert het bedrijf een actief beleid voor het werven en behouden van vrouwen, ook voor ‘mannenberoepen’ zoals productie en andere technische functies.

Femme Metaal is een initiatief van OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking) in samenwerking met de HTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek. Femme Metaal heeft als doel de instroom en het behoud van meisjes en vrouwen in de metaalbewerking te vergroten.

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief