Maximale hoeveelheid daglicht voor De Nieuwe Admiraliteit

Het kantoorgebouw De Admiraliteit in Rotterdam wordt getransformeerd tot De nieuwe Admiraliteit. Deze zomer zal 28.5000 vierkante meter kantoorruimte zijn omgetoverd in bijna 600 woonstudio’s. De herontwikkeling van het voormalig hoofdkantoor van Deloitte, behoort tot een van de grootste transformatieprojecten van Nederland. Klunder Architecten paste voor dit project MethermoXL verticaal schuivende ramen van Metaglas toe.

Om het grote aantal leegstaande m2 in Rotterdam terug te dringen wordt De Admiraliteit herontwikkelt. Het project wordt een combinatie van wonen en werken en zal een belangrijke schakel worden als het gaat om huisvestiging van young professionals, pas afgestudeerden die Rotterdam graag in de stad wil behouden. Het programma omvat de transformatie naar bijna 600 zelfstandige woonstudio’s van 20 – 55m2 en commerciële ruimtes in de plint. De woonstudio’s zijn in oppervlakte.  

Transparantie staat voorop in De Nieuwe Admiraliteit. Het kantoorgebouw kenmerkt zich door de grote gevelopeningen, Klunder Architecten paste voor dit project daarom MethermoXL verticaal schuivende ramen van Metaglas toe. Het innovatieve raamsysteem bestaat uit twee glaspanelen, waarvan het bovenste deel naar beneden schuift. Zo ontstaat in een open stand een glazen balustrade. De schuifrichting, de slanke belijning en de grote afmetingen, zorgen voor een uniek gevelbeeld met optimale transparantie en uitzicht. 

Methermo Schuiframen Verticaal - Metaglas
Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan

Producten

Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest