Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Maatregelen Metaglas omtrent Coronavirus


17 maart 2020

Heel Nederland zet zich voor de volle honderd procent in om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Metaglas neemt ook haar verantwoordelijkheid en heeft diverse maatregelen getroffen om de verspreiding tegen te gaan.

Metaglas blijft produceren en monteren

Met het oog op de verscherpte richtlijnen van het RIVM – die Metaglas strikt opvolgt – blijft Metaglas vooralsnog open om producten te produceren en monteren op de bouw. Hierbij zullen wij te allen tijde zorg dragen voor de gezondheid van onze medewerkers, klanten, relaties en mensen op een bouw en nemen wij diverse maatregelen om verspreiding tegen te gaan. Denk hierbij aan gescheiden pauzes en waar mogelijk wordt er door medewerkers vanuit thuis gewerkt.

Klantbezoeken

Tot 6 april zullen er geen klantbezoeken meer plaatsvinden op locatie of bij Metaglas, met uitzondering van montage en bouwlocatie. Alle afspraken zullen zoveel mogelijk telefonisch – of via een ander (online) communicatiemiddel – worden gehouden. 

Buitenland

Alle montage en service afspraken die plaatsvinden buiten Nederland worden tot nader bericht uitgesteld. Vanwege het sluiten van landgrenzen is Metaglas genoodzaakt om deze maatregel door te voeren.

Levertijden

Wij doen er alles aan om de kwaliteit en levertijd van onze producten én de gezondheid van onze medewerkers en relaties te waarborgen. Echter kan het zo zijn dat bepaalde zaken iets anders zullen verlopen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wij bellen graag even met u!

Heeft u vragen over dit bericht of over uw project schroom dan niet om contact met ons op te nemen via +31 (0)344 750 400. Of laat uw gegevens achter. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op. Hieronder kunt u gemakkelijk een verzoek achterlaten:

* indien bekend
Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief