Lingecollege duurzaam bedrijf award

Eindexamenleerlingen vwo en havo van het RSG Lingecollege hebben woensdag 27 januari in de raadzaal hun bevindingen gepresenteerd van het project WNF duurzaamheid Tiel. Ten overstaan van wethouder Verspuij en vertegenwoordigers van de tien onderzochte bedrijven deelden zij pluimen uit en suggesties voor verbetering.

De gemeente Tiel ontving de award meest duurzame bedrijf Tiel. Zij scoorde het beste op het onderdeel Planet en daarnaast ook hoog op People en Profit. Wethouder Laurens Verspuij nam de prijs in ontvangst. Metaglas, vertegenwoordigt door Heske Groenendaal, scoorde volgens de leerlingen op het onderwerp People het hoogst.  Profit leverde een award op voor Hotel van der Valk Tiel en Albert Heijn. De overige organisaties die deel uitmaakten van het onderzoek waren Jumbo, Boelhouwer administratiekantoor, Rabobank, woonzorgcentrum Westlede, RSG Lingecollege en stichting Duurzaam Rivierenland.

De bedrijven die het beste uit de bus kwamen krijgen een bijzondere, duurzame award in de vorm van een poster.

Met behulp van Stichting Betuwe in Business zijn bedrijven gevonden die mee wilden werken. Aan de hand van WNF vragenlijsten is de mate van duurzaamheid, per bedrijf, in beeld gebracht.

Bron: detielenaar.nl
Foto's: Jan Bouwhuis 

Lingecollege Duurzaam Bedrijf Award
Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan
Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest