Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Heske Groenendaal genomineerd voor IWEC Foundation Award


7 november 2016

Het ‘Brussels Enterprise Commerce & Industry’ zal een groep succesvolle vrouwelijke ondernemers uit diverse landen van harte welkom heten op de negende editie van de International Women's Entrepreneurial Challenge Conference (IWEC).

Het ‘Brussels Enterprise Commerce & Industry’ zal een groep succesvolle vrouwelijke ondernemers uit diverse landen van harte welkom heten op de negende editie van de International Women's Entrepreneurial Challenge Conference (IWEC). Dit jaar zijn er 42 succesvolle zakenvrouwen genomineerd verspreid over 21 landen. Heske Groenendaal, directeur van Metaglas te Tiel, is een van de genomineerde. Zij mag op 8 november tijdens het IWEC Conferentie gala in Brussel haar award in ontvangst nemen.

De succesvolle zakenvrouwen zijn geselecteerd aan de hand van verschillende selectiecriteria: totale omzet van de onderneming; grootte van het personeelsbestand; de functie als rolmodel binnen de organisatie en visie voor de toekomst.

IWEC’s missie is om een wereldwijd business netwerk te ontwikkelen voor succesvolle zakenvrouwen. Om ze te helpen en toegang te bieden tot internationale markten.

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief