Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Echte ontwerpvrijheid met Custom Made programma


22 september 2009

Heeft u een idee voor een spraakmakende gevel of een bijzondere glazen pui? Met Custom Made van Metaglas is het mogelijk. Het Custom Made programma staat voor bijzondere en unieke oplossingen van glas en metaal, die samen met architecten en opdrachtgevers worden gerealiseerd. Geheel volgens uw ontwerp, want met Custom Made is vrijwel alles mogelijk.

Zoals u van ons gewend bent, staat bij alle producten van Metaglas transparantie voorop. Ook bij de Custom Made projecten. Daarom werken wij altijd met zo slank mogelijke metalen profielen en wanneer mogelijk worden helemaal geen profielen toegepast. Zo bent u verzekerd van een strak en transparant resultaat.

Advies
Ieder Custom Made project wordt gemaakt op basis van uw specifieke wensen en eisen. Daarom kunt u in een vroeg stadium al een beroep doen op de kennis van onze adviseurs. Zij denken graag met u mee voor de beste uitwerking van uw idee.

Heeft u ook een ontwerp dat om een speciale oplossing vraagt en wilt u meer weten over de Custom Made mogelijkheden van Metaglas? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief