Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Beursvloer Tiel levert €57.000,- op!


16 juni 2014

Op 16 juni organiseerde Samen voor Rivierenland in samenwerking met Metaglas de Beursvloer Tiel. Ruim 20 bedrijven en 20 maatschappelijke organisaties handelden met elkaar in maatschappelijke betrokkenheid.

16 juni organiseerde Samen voor Rivierenland in samenwerking met Metaglas de Beursvloer Tiel. Ruim 20 bedrijven en 20 maatschappelijke organisaties handelden met elkaar in maatschappelijke betrokkenheid. Het bijzondere aan de Beursvloer is dat er niet gehandeld wordt met geld maar met kennis en kunde, helpende handen, faciliteiten, creativiteit etc.

Het doel is om verbinding te leggen tussen het bedrijfsleven en het maatschappelijke veld. De aftrap werd gedaan door gastvrouw Heske Groenendaal, directeur Metaglas, voor wie maatschappelijk betrokken ondernemen vanzelfsprekend is. Burgemeester Beenakker gaf een speech uit het hart waarbij hij het belang van die verbinding voor de samenleving benadrukte.

Samen gaven zij de slag op de gong waarna de Beursvloer van start ging en er werden goede zaken gedaan!

In anderhalf uur tijd werden ruim 55 matches gesloten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties met een waarde van ruim €57.000,- !

Al met al een resultaat waar Tiel trots op mag zijn!

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief