Loading...

Doorlopend daklicht

voor moderne schuurwoning


Op een prachtige plek gekenmerkt door bomen, weilanden en kleine weggetjes staat dit unieke ontwerp van De Bruin Architecten. De combinatie van aluminium puien met doorlopend daklicht en strakke gevelbekleding zorgt dat deze villa een echte blikbanger is in de groene omgeving.

De vrijstaande villa heeft een karakteristieke vorm en biedt zowel privacy aan de voorzijde als openheid aan de achterzijde. Een langwerpige structuur met hoog puntdak en grote raampartijen geeft aandacht voor openheid. Aan de straatzijde heeft de woning een vrij gesloten gevel, maar opent zich aan de achterzijde van de woning.

Door de architect is gekozen voor het slanke en minimalistische MethermoXL aluminium raamsysteem van Metaglas. Dit systeem is modulair te combineren met vaste beglazing, draai-kiepramen en schuifpuien en sluit het naadloos aan de unieke gevelbekleding. De kozijnen vallen hierdoor nagenoeg helemaal weg en wordt het accent gelegd op de fraai doorgetrokken lichtstraat. Daarbij bieden de raampartijen maximaal zicht naar buiten, zodat het buitenleven ook binnen volledig wordt ervaren.

Esthetisch en duurzaam

MethermoXL ramen, deuren en schuifsystemen is hét merk voor slanke aluminium ramen en deuren met aluminium kozijn. De minimalistische ramen en deuren van Metaglas geven ieder ontwerp een eigentijdse, moderne uitstraling met ultieme transparantie. Bovendien presteert het systeem uitmuntend op duurzaamheid, waarbij het toepassen van triple beglazing tot de mogelijkheid behoord. Dit alles zorgt voor veel lichtinval met een optimaal wooncomfort. In ieder project.

Projectinformatie

Locatie
Zwolle
Opdrachtgever
Particulier
Architecten bureau
De Bruin Architecten
Bouwbedrijf
Van Hoek Bouw
Jaar van realisatie
2019
Deel dit project
Laat een bericht achter
Kom in contact!