Loading...

Villa, Breukeleveen


Een ontwerp van Denoldervleugels Architects & Associates

Omringd met water staat in Loosdrecht deze moderne villa met transparante en heldere zichtlijnen. Het gebruik van grote glaspartijen zorgt er voor dat iedere hoek van de woning een prachtig uitzicht heeft over de Loosdrechtse Plassen. Doordat de vloer van de woning vloeiend overloopt in het terras, zijn buiten en binnen een echt geheel. dit zorgt voor de ultieme binnen-buitenbeleving. De villa is voorzien van onze MethermoXL producten en daardoor lijkt de woning niet alleen erg open van buiten, maar ook van binnen.

In de slaapkamer is er gebruik gemaakt van XEVS verticale schuiframen. Deze schuiframen bieden de mogelijkheid om de slaapkamer goed te ventileren, waardoor frisse lucht gegarandeerd wordt. Ook een goede nachtrust is verzekerd dankzij de extreme water, wind- en geluidsdichtheid van de ramen. De schuiframen zijn elektrisch te bedienen waardoor binnen en buiten met één druk op de knop van elkaar gescheiden kunnen worden. Al deze factoren samen zorgen voor een optimale woon- werksituatie. 

De bewoners hebben er voor gekozen om de minimalistische schuiframen door te laten lopen vanaf de grond tot aan het plafond. Dit geeft veel transparantie en creëert, ook op donkere dagen, een maximale lichtinval. Dit komt mede door de grote glaspartijen en het slanke design.

De begane grond van de villa is voorzien van XHS horizontale schuiframen. Deze geïsoleerde aluminium ramen benadrukken de ruimtelijkheid van de woning en geven een open doorkijk op de achtertuin. Door onze producten een zo min mogelijk aluminium profiel te geven, blijven ze slank waardoor de transparantie van de woning gemaximaliseerd wordt. Alle factoren bij elkaar maken dit huis een echte blikvanger.

Projectinformatie

Locatie
Breukeleveen
Architecten bureau
Denoldervleugels Architects & Associates
Bouwbedrijf
Bouwmij. P.W. Schipper B.V.
Jaar van realisatie
2020
Deel dit project
Laat een bericht achter
Kom in contact!