Loading...

Appartementencomplex Verde Vista

Zoeterwoude


In Zoeterwoude is het nieuwe appartementencomplex Verde Vista gebouwd. Door de hoge woningnood in dit gebied, zijn de oude plannen van tafel gegooid en is ervoor gekozen om woningen te gaan bouwen. Het complex bevindt zich vlakbij de snelweg, de stad en de omliggende polders. De appartementen zijn voorzien van een fietsenberging, parkeergarage en een binnentuin. Zo kan er volop gewoond, gewerkt en geleefd worden in en rondom het appartementencomplex.

Variatie aan woningen

De gemeente had de wens om een gevarieerd woningaanbod te creëren in de nieuwe wijk Meerburg. De 87 middenhuur appartementen in Verde Vista spelen hierin een grote rol. Het gebouw bestaat uit 71 driekamerappartementen en 16 studio’s. Samen vormen deze woningen het duurzame en stijlvolle Verde Vista.

Verde Vista is onderdeel van de nieuwe woonwijk Meerburg. Op dit moment worden er nog meer woningen gebouwd als onderdeel van Verde Vista Centrumplan. In totaal worden er 150 woningen gebouwd met als uitgangspunt betaalbaar wonen. Ook wordt de nieuwe wijk voorzien van een supermarkt.

Optimale beleving

Om het plaatje compleet te maken, zijn de appartementen voorzien van verticale schuiframen uit onze MethermoXL lijn. Het raamsysteem wordt geheel elektrisch bediend. In de open stand vormt het een balustrade in de woning. In gesloten stand zorgen de ramen voor een perfect uitzicht. Dit komt mede door het slanke design. MethermoXL ramen zorgen voor maximale lichtinval en extra comfort door de hoge isolatiewaarde.

Duurzaamheid

De appartementen zijn voorzien van energielabel A, oftewel het zijn bijzonder energiezuinige woningen. De woningen hebben een zeer laag energieverbruik en is daarmee het groenste energielabel dat een woning kan krijgen.

De woningen zijn volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen. Er wordt energie opgewekt en hierdoor wordt er geleefd op een klimaatneutrale wijze.

Projectinformatie

Locatie
Zoeterwoude
Architecten bureau
DiederenDirrix
Bouwbedrijf
Stout van Herk Groep
Fotografie
Sustay
Deel dit project
Laat een bericht achter
Kom in contact!