Buro SAI
Buro SAI
Buro SAI
Buro SAI
Projectfoto's

AVV Zeeburgia neemt 'Skybox' in gebruik

Een hele grote skybox. Zo laat het nieuwe clubhuis van AVV Zeeburgia uit Amsterdam zich nog het beste omschrijven. Het door buro SAI ontworpen onderkomen van de voetbalvereniging herbergt een kantine en inpandige tribune met glazen gevel die doorloopt naar buiten. Op 3 februari jl. is het clubhuis officieel in gebruik genomen. Na de opening door KNVB-voorzitter Michael van Praag, namen supporters voor het eerst plaats in de skybox om de openingswedstrijd tussen Zeeburgia en Klassiek Ajax gade te slaan.

Perfect zicht op het veld
De gevel van de skybox is een doorlopend verticaal schuifraam dat volledig te openen is waardoor een grote buitentribune ontstaat. Door de uiterst slanke raamprofielen (4 cm) van de Methermo®XL verticale schuiframen, hadden de supporters een perfect uitzicht op het hoofdveld. Het transparante clubhuis is onderdeel van een nieuw kleedkamer- en kantinecomplex. Het staat op het kleedkamergebouw waarin ook ruimten zijn voorzien voor een krachthonk, fysiotherapie en wedstrijdsecretariaat.

Skybox AVV Zeeburgia, Amsterdam

Locatie Amsterdam
Ontwerp Buro SAI
Opdrachtgever Voetbalclub AVV Zeeburgia
Bouwbedrijf Barten Groep
Jaar van realisatie 2016
Metaglas producten Methermo®XL verticaal schuivende ramen
Methermo®XL schuifpuien


Geen downloads beschikbaar.
Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan
Advies

Meer informatie? Onze adviseurs denken graag met u mee. 
(0344) 750 400
info@metaglas.nl

Bericht delen
Clubhuis Zeeburgia krijgt flexibele gevel Voetbalclub AVV Zeeburgia in Amsterdam krijgt een nieuw clubhuis. Op een centraal...
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest