De Nieuwe Admiraliteit Rotterdam Metaglas
Inspiratie

De Nieuwe Admiraliteit

Het kantoorgebouw De Admiraliteit in Rotterdam wordt getransformeerd tot De nieuwe Admiraliteit. Deze zomer zal 28.5000 vierkante meter kantoorruimte zijn omgetoverd in bijna 600 woonstudio’s. De herontwikkeling van het voormalig hoofdkantoor van Deloitte, behoort tot een van de grootste transformatieprojecten van Nederland.
Villa omgeving Goes - Methermo Schuifpuien Renovatie - Metaglas
Inspiratie

Villa Goes

De eigenaren van deze woning in het buitengebied van Goes werden in eerste instantie verliefd op de ruimte, niet op de woning die er toen nog stond. Het kavel ligt midden in het Zeeuwse polderlandschap, meet zo’n 6.000 vierkante meter en het groenblauwe water van de Oosterschelde stroomt op slechts een steenworp afstand.
New Babylon Den Haag - Total Glas hardglazen deuren en puien - Metaglas
Inspiratie

New Babylon

Wonen, werken, overnachten, winkelen – New Babylon, naast station Den Haag Centraal, heeft het allemaal in zich. Een somber, verwaarloosd gebouw uit de jaren zeventig veranderde de afgelopen jaren in een luxe, ultramoderne ‘stad in een stad’.
Universiteit Utrecht - Voorzetramen - Metaglas
Inspiratie

Renovatie bibliotheek UU

De bibliotheek van Universiteit Utrecht is met recht monumentaal. Het complex bestaat uit zes grondig gerenoveerde panden in het historische hart van de stad. Het nieuwe interieurontwerp kenmerkt zich door weinig toevoegingen zodat het karakter van de gebouwen weer zichtbaar is.
Malmoe Tilburg  - Balkonbeglazing BSH - Metaglas
Inspiratie

Appartementencomplex Malmö, Tilburg

Een complex met een sculpturaal karakter dat desondanks ingetogen is gebleven. De balkonbeglazing in de steeds verspringende gevel houdt het verkeerslawaai van de drukke doorgaande weg buiten.
Projecten uitgelicht
Meer projecten
Filter op:
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest