Loading...
Contact

inspiratieruimte

De inspiratieruimte van Metaglas biedt architecten en opdrachtgevers de totale beleving: kijken, voelen en ervaren.

In de inspiratieruimte staan slanke ramen en glasconstructies die daglicht binnen brengen centraal. De ruimte biedt innovatieve oplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in woning- en utiliteitsbouw. Metaglas biedt architecten en hun opdrachtgevers de mogelijkheid de producten op ware grootte te zien en te beleven. Hiermee krijg je een perfect beeld van de mogelijkheden en het resultaat. We helpen de juiste keuzes te maken en staat de juiste oplossing er niet bij dan denken de adviseurs van Metaglas meteen mee voor de beste uitwerking voor het project.

Metaglas wil de toepassing van daglicht en transparantie in gebouwen stimuleren. Duurzame bouwproducten en daglicht zijn onmisbaar voor de gezondheid en productiviteit van mensen en essentieel voor het creëren van een prettig binnenklimaat. De nieuwe inspiratieruimte brengt die ambitie in beeld. Om ideeën op te doen is de inspiratieruimte van Metaglas in Tiel op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Afspraak maken? 

Om ideeën op te doen is de inspiratieruimte van Metaglas in Tiel alleen op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag. Wij maken dan voldoende tijd voor u vrij om u uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Stuur ons een afspraak verzoek via onderstaand formulier:


Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het formulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.

Laat een bericht achter
Kom in contact!