Loading...
Metaglas

Raamconstructie

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Unieke en transparante raamconstructies realiseren voor uw project? Dat kan! Metaglas in Tiel is toonaangevend op het gebied van unieke en geheel naar wens gerealiseerde aluminium raamconstructies. U vindt in ons assortiment diverse toonaangevende merken, maar kunnen ook in samenspraak met u een geheel nieuw ontwerp realiseren. Al onze producten maken wij namelijk zelf en zijn geheel maatwerk zodat het geheel wordt afgestemd op uw wensen.

Uw raamconstructie voor een nieuwbouw- of renovatieproject altijd op maat

Met ons Custom Made programma krijgt u echte ontwerpvrijheid. Samen met architecten, bouwbedrijven en opdrachtgevers realiseren wij bijzondere raamconstructies van glas en metaal. Maatwerkoplossingen die stuk voor stuk uniek en transparant zijn. Geen beperking meer in uw ideeën, want met Custom Made van Metaglas in Tiel is vrijwel elke raamconstructie mogelijk. Ieder Custom Made project wordt gemaakt op basis van uw specifieke wensen en eisen. Onze kracht zit in het vinden van de juiste oplossing voor uw project. Doordat wij onze producten zelf ontwikkelen, produceren en monteren kunt u altijd beroep doen op onze specialisten. Waar andere fabrikanten stoppen, gaan wij verder.

Uw raamconstructie door ons laten realiseren in Tiel

Wilt u met uw raamconstructie maximale transparantie en veel lichtinval? Kies dan voor een raamconstructie van Metaglas. Wij maken indien gewenst uw project op maat. Bent u geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact met ons op. Bel naar (0344) 750 400 voor meer informatie. 

Interessante pagina's

Verticaal schuifraam | Voorzetraam op maat | Winkelgevel

Meer informatie? Neem contact op!
Laat een bericht achter
Kom in contact!