Loading...
Metaglas

Moderne ramen

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Gaat u een nieuwe woning bouwen of bewonen en bent u hiervoor op zoek naar moderne ramen? Metaglas in Tiel is al jarenlang leverancier van moderne ramen en deuren voor diverse gebouwen. Maximale transparantie is het uitgangspunt bij al onze producten. Al onze producten zijn volledig maatwerk en geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Moderne ramen voor uw nieuwbouw of renovatie project in Tiel

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en het maken van gevelelementen zoals aluminium ramen en deuren, balkonbeglazing en glasconstructies. U vindt in ons assortiment een groot aanbod aan moderne ramen. Onze ramen, deuren en glasconstructies worden voorzien van zo slank mogelijke profielen zodat deze ramen voldoende licht binnen laten. Het liefst laten wij deze profielen helemaal weg. Zo bieden onze producten veel lichtinval en hiermee ruimtelijkheid en optimale transparantie.

Wij realiseren elk project

Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Voor elk project vinden wij de juiste oplossing. Doordat wij onze producten zelf ontwikkelen, produceren en monteren kunnen wij in een vroeg stadium al een beroep doen op onze specialisten. Al onze moderne ramen, deuren, schuifpuien en andere producten zijn geheel af te stemmen op uw persoonlijke wensen en zijn volledig maatwerk. Bent u geïnteresseerd in onze moderne ramen en wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons. U bereikt ons op (0344) 750 400.

Interessante pagina's

Raamconstructie | Verticaal schuifraam | Voorzetraam op maat

Meer informatie? Neem contact op!