Loading...
Metaglas

Grote ramen

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

U wilt graag grote ramen in uw nieuwbouw- of renovatieproject? Dat begrijpen wij helemaal. Daglicht is onmisbaar voor de gezondheid en productiviteit van mensen en essentieel voor het creëren van een prettig binnenklimaat. Daarom gebruiken wij voor onze grote ramen, deuren en glasconstructies van zo slank mogelijke profielen. Het liefst laten we deze zelfs weg. Wij realiseren samen met architecten, bouwbedrijven en opdrachtgevers, unieke en bijzondere ontwerpen van glas en metaal en kunnen ook voor uw project grote ramen ontwikkelen, produceren en monteren.

Voor het ontwerpen, produceren en monteren van grote ramen voor uw project

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van gevelelementen, ramen, deuren, balkonbeglazing en glasconstructies. Al onze producten zijn volledig op uw wensen af te stellen en zijn altijd op maat gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat onze ramen altijd zorgen voor maximale transparantie. Doordat wij al onze producten zelf ontwikkelen, produceren en monteren, kunt u in elk stadium beroep doen op de kennis van onze ervaren medewerkers. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zo bent u altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Uw grote ramen op maat gemaakt in Tiel

Bent u op zoek naar grote ramen voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Al onze producten zijn maatwerk en ze zijn volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden in Tiel. U bereikt ons door te bellen naar (0344) 750 400.

Interessante pagina's

Hangend balkon | Leverancier aluminium | Moderne ramen

Meer informatie? Neem contact op!
Laat een bericht achter
Kom in contact!