Loading...
Metaglas

Gevelelementen

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Voor gevelelementen voor uw nieuwbouw- of renovatieproject bent u bij ons op de juiste plek. Al jarenlang zijn wij toonaangevend op het gebied van slanke en innovatieve gevelelementen en interieuroplossingen. Al onze gevelelementen zijn volledig maatwerk. Wij ontwerpen, produceren en monteren al onze producten zelf. Dat geeft u de mogelijkheid om al in een vroeg stadium een beroep te doen op ons vakkundige personeel. Of u nu op zoek bent naar ramen, deuren, gevelschermen, balustrades of andere gevelelementen: u vindt bij ons alles voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Gevelelementen voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

U vindt in ons assortiment onder andere SilentAir gevelschermen om effectief, eenvoudig en met minimalistisch design transformatieprojecten te realiseren. Maar ook vindt u bij ons gevellammelen, glazen balustrades en custom made glasconstructies. Van deuren en ramen tot aan puien en glazen voor balkons en veranda's: al uw gevelelementen vindt u bij ons. Maximale transparantie is het uitgangspunt bij al onze producten. Ramen, deuren en glasconstructies worden daarom zoveel mogelijk voorzien van slanke profielen zodat onze producten veel lichtinval, ruimtelijkheid en transparantie bieden.

Neem contact op voor advies uit Tiel

Wanneer u op zoek bent naar gevelelementen, dan adviseren wij u graag. Al onze producten worden op maat gemaakt op basis van uw wensen en eisen. Onze kracht zit in het vinden van de juiste oplossing. Daarin gaan wij verder dan andere fabrikanten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in Tiel? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (0344) 750 400 of door een email te sturen naar info@metaglas.nl.

Interessante pagina's

Glazen binnenwand | Grote ramen | Hangend balkon

Meer informatie? Neem contact op!