Loading...
Metaglas

Aluminium schuifraam

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Wilt u een aluminium schuifraam of schuifpui laten ontwerpen, produceren en monteren voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? In ons assortiment vindt u producten van uitstekende kwaliteit welke geheel op maat te maken zijn voor uw project.

Aluminium schuifpui en schuifraam van Methermo

Een aluminium schuifpui of schuifraam van Metaglas in Tiel is slank vormgegeven. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. Methermo® Original schuifpuien en schuiframen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Schuiframen en verdiepingshoge schuifpuien
  • Inbouw in houten kozijnen
  • Slot aan de binnenzijde van de schuifpui of afsluitbaar aan de binnen- en buitenzijde

 In het menu aan de linkerzijde vindt u de verschillende typen met alle productinformatie, details, cad en bestektesten. 

Kenmerken Methermo aluminium schuifraam en schuifpui:

Kleur profielenStandaard: coating in alle standaard RAL kleuren of naturel geanodiseerdOptie: coating in Akzo kleuren, Sikkens kleuren, afwijkende RAL kleuren, etc. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze adviseurs. BedieningMethermo®Original schuifpuien worden handmatig bediend. De bedieningskracht is conform NEN 3662 en bedraagt maximaal 75N voor ramen en 150N voor deuren. Door de lichte bediening zijn ook zeer grote glaspanelen eenvoudig te openen. GlasStandaard: HR++-isolatieglas 4-12-5 mmOptie: diverse isolatieglas soorten tot een maximale glasdikte van 31 mm, afhankelijk van het type schuifraam/-pui Volgens NEN 3569 wordt al het glas geplaatst tot 900 mm boven de vloer uitgevoerd met gelaagd veiligheidsglas. Wind- en waterdichtheidDe producten van Metaglas in Tiel worden uitgebreid getest op optimale waterdichtheid, luchtdoorlatendheid, sterkte en weerstand tegen windbelasting volgens de Europese EN normen die in het bouwbesluit worden gesteld. De goede winddichtheid, luchtdoorlatendheid en waterdichtheid hebben een positieve invloed op het comfort in een ruimte en op de energiepresentatie van een gebouw. 

Neem contact op bij interesses

Zoekt u naar een aluminium schuifraam of schuifpui en wilt u meer weten over onze producten, werkwijze of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (0344) 750 400.      

Interessante pagina's

Aluminium voorzetramen | Dove gevel | Fabrikant ramen en deuren

Meer informatie? Neem contact op!
Laat een bericht achter
Kom in contact!