Loading...
Metaglas

Aluminium schuifdeuren

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Aluminium schuifdeuren zijn slank, gedetailleerd en hebben een eenvoudige bediening. In het assortiment van Metaglas in Tiel vindt u een groot aanbod aan verschillende varianten. Voor iedere situatie is er een passende Total Glas schuifdeur.

Aluminium schuifdeuren: slank gedetailleerd

Total Glas aluminium schuifdeuren zijn zo minimaal mogelijk gedetailleerd. Alle profielen en onderdelen zijn slank vormgegeven. De profielen worden indien mogelijk helemaal weggelaten. Hierdoor zijn de schuifdeuren strak vormgegeven en maximaal transparant. Door hun transparantie vallen de Total Glas schuifdeuren nauwelijks op, terwijl ze toch voor een fraai accent in iedere ruimte zorgen.

Eenvoudige bediening

Alle Total Glas aluminium schuifdeuren zijn voorzien van slanke aluminium onderdelen. De speciale bovenrail zorgt voor een soepele geleiding, zodat de schuifdeuren voor iedereen eenvoudig en geruisloos te openen zijn. Door de lichte bediening zijn schuifpanelen met grote afmetingen mogelijk. Total Glas schuifdeuren zijn er in verschillende varianten; met een of meerdere schuivende delen, met vaste panelen en met diverse soorten ophangsystemen. Daarnaast zijn er binnen deze serie ook zeer slank vormgegeven elektrische schuifdeuren. Dankzij deze diverse typen is er voor iedere situatie een passende Total Glas schuifdeur.

Standaard typen

Bekijk het overzicht van de Total Glas aluminium schuifdeuren en -wanden. Dit is slechts een indicatie van de vele mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar (0344) 750 400.

Interessante pagina's

Gevelelementen | Glazen binnenwand | Hangend balkon

Meer informatie? Neem contact op!
Laat een bericht achter
Kom in contact!