Loading...
Vacature

Werkvoorbereider 32-40 uur

Zet vandaag de volgende stap in jouw carrière en kom bij ons werken als werkvoorbereider! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Als werkvoorbereider bij Metaglas werk je mee aan de meest uitdagende en mooiste projecten!

Wij zijn..

een jong, innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Het team bestaat uit ruim 90 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de kiosken op station Utrecht Centraal, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Jij zorgt ervoor..

dat onze projecten tot in de puntjes worden voorbereid. Je hebt een veelzijdige functie en bent verantwoordelijk voor onder andere het uitwerken van productiehandboeken en het tijdig inkopen van materiaal, onderdelen en glas. Je zorgt ervoor dat alle materialen op tijd binnen zijn zodat het productieproces ongestoord verloopt. Kortom, door jouw bijdrage worden onze projecten op tijd en zonder problemen geproduceerd en dus ook gemonteerd. Samen met je projectteam (dat bestaat uit een projectmanager, project engineer en uitvoerder) zorg je ervoor dat onze projecten naar wens van de klanten verlopen.

De functie van werkvoorbereider is de start van jouw avontuur binnen Metaglas. Je kunt doorgroeien naar de functie van project engineer of product engineer. Jij hebt de drive en wij bieden begeleiding en opleidingen gericht op jouw vakgebied en/of persoonlijke ontwikkeling.

Jij bent..

leergierig en hebt affiniteit met techniek. Je hebt een opleiding afgerond op MBO niveau. Enige ervaring met het technisch begeleiden van projecten en het optimaliseren van productieprocessen is wenselijk, maar geen must. Je kunt het bij ons leren! Ervaring vanuit de bouw- of technische sector zou geweldig zijn net als ervaring met een ERP systeem en AutoCAD. Je werkt goed in teamverband, hebt overzicht en gaat voor het beste resultaat! Je bent leergierig en wil iedere dag weer een stap verder zetten; een echte aanpakker die geen uitdaging uit de weg gaat.

Ga jij de uitdaging aan als werkvoorbereider?

Jij krijgt..

een veelzijdige en uitdagende functie waarin jij écht de spin in het web bent. Verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring ligt dit tussen de €2.400 en €3.900 bruto op basis van een fulltime dienstverband (38 uur per week);
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Een baan voor minimaal 32 uur;
  • Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
  • Innovatieve projecten;
  • Plezierige werkomgeving met een vrijdagmiddagborrel en leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Neem een kijkje bij onze projecten want wij zijn er trots op!

Enthousiast geworden?

Reageer dan via onderstaand contactformulier. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen of appen met Ingrid Mocking (HR manager) op 06-54790167.

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!