Loading...
Vacature

Uitvoerder

Zet vandaag de volgende stap in jouw carrière en kom bij ons werken als uitvoerder! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Als uitvoerder bij Metaglas werk je mee aan de meest uitdagende en mooiste projecten!

Wij zijn..

een jong, innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Het team bestaat uit ruim 100 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de kiosken op station Utrecht Centraal, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Jij wordt..

als uitvoerder binnen een projectteam verantwoordelijk voor de montage van onze producten. Jouw werkzaamheden bestaan uit: het verrichten van vooropnames op de bouw, het opstellen van montageplannen en het regelen van de benodigde hulpmiddelen. Je bent verantwoordelijkheid voor de planning, inspecties en tijdige oplevering. Je overlegt met de uitvoerder van de bouwkundig aannemer en instrueert de montageploegen en onderaannemers over de te verrichten werkzaamheden. Je stuurt op veiligheid, kwaliteit, doorlooptijd en kosten. Kortom: je zorgt ervoor dat alles geregeld is om je montageploegen goed te laten functioneren, om zo een tevreden klant te bewerkstelligen. 

Jij bent..

een echte regelaar met aantoonbare ervaring in de uitvoering in de bouw. Je bezit lef, doorzettingsvermogen en je kunt goed, duidelijk en tactisch communiceren (mondeling en schriftelijk), zowel naar je collega’s als naar onze klanten. Je beschikt over goede leiderschapskwaliteiten en bent in staat om medewerkers te motiveren en het beste uit zichzelf te halen. Een afgeronde technische MBO opleiding en VCA-Vol zijn een vereiste voor deze functie. Je kunt daarnaast goed met Excel werken en bent bereid om in een consignatiedienst mee te draaien.

Jij krijgt..

een uitdagende en gevarieerde functie met veel zelfstandigheid, waarbij je zowel op kantoor werkt als ‘buiten’ op verschillende projecten. En daarnaast:

  • Doorgroeimogelijkheden zoals bijvoorbeeld naar de functie van projectleider;
  • Marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Een baan voor minimaal 32 uur;
  • Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
  • Goede pensioensregeling.
  • Innovatieve projecten;
  • Frisse werkomgeving.

Neem een kijkje bij onze projecten want wij zijn er trots op!

Enthousiast geworden? 

Reageer dan via onderstaand contactformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Mocking via telefoonnummer 06-54790167.

 

Interesse om bij Metaglas te werken maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, wij zijn erg benieuwd naar jou!

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!