Loading...
Vacature

Test engineer 32-40 uur per week

Wil jij graag bezig zijn met continue verbeteren? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn..

een jong, innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Het team bestaat uit ruim 80 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de kiosken op station Utrecht Centraal, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Jij wordt..

onderdeel van het R&D team en bent constant op zoek naar verbeteringen in onze producten. Samen met jouw R&D collega vorm jij het ‘testteam’. Je wordt verantwoordelijk voor het testen van onze producten onder andere op wind- en waterdichtheid, politiekeurmerk en duurtesten. Zo lever je een bijdrage aan het verbeteren van onze productkwaliteit! Je stelt testprotocollen op en bouwt proefmodellen en prototypes van testen. Je voert de testen uit om de gewenste productkeurmerken te behalen. Daarbij zorg je voor een goede verslaglegging van de testen. Daarnaast ga je op pad en begeleid je testen op locatie. Ook ondersteun je de productie afdeling op het gebied van kwaliteit in brede zin.

Jij bent..

een echte aanpakker die zelfstandig en georganiseerd te werk gaat. Jij steekt graag de handen uit de mouwen en denkt in kansen en mogelijkheden. Je bent creatief en komt met nieuwe inzichten. Veiligheid en kwaliteit staan voor jou op de eerste plek. Je hebt een enthousiaste en flexibele instelling, bent sociaal vaardig en klantgericht. Je denkt mee met je collega’s over hoe processen sneller en beter kunnen verlopen en krijgt energie van het samen werken aan verbetering. Ook ben je graag in beweging en vindt het dan ook niet erg om veel te staan en/of te lopen.

Je hebt een opleiding afgerond op niveau 4 of volgt deze, bij voorkeur in een technische richting. Je hebt affiniteit met productontwikkeling/de technisch branche. Ook ben je digitaal vaardig.

Ga jij de uitdaging aan als test engineer?

Jij krijgt..

een gevarieerde functie met veel zelfstandigheid. Er is ruimte voor een inwerktraject en je hebt de mogelijkheid om vakgerichte cursussen en trainingen te volgen. Je takenpakket is divers en geen dag is hetzelfde. Verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris passend bij de functie;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Een baan voor 38 uur per week;
  • Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
  • Innovatieve projecten;
  • Leuke werkomgeving met bedrijfsfruit, vrijdagmiddagborrel en leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Daarnaast krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze unieke en stijlvolle projecten en kom je terecht in een team van diverse en betrokken collega’s.

Enthousiast geworden?

Reageer dan via onderstaand contactformulier. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen of appen met Ingrid Mocking (P&O manager) op 06-54790167.

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!