Loading...
Vacature

Technisch tekenaar met oog voor detail - leer-werk baan mogelijk!

Zet vandaag de volgende stap in jouw carrière en kom bij ons werken als technisch tekenaar/werkvoorbereider! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Metaglas werk je mee aan de meest uitdagende en mooiste projecten!

Wij zijn...

een innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Het team bestaat uit ruim 75 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de kiosken op station Utrecht Centraal, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Jij wordt...

verantwoordelijk voor de uitwerking van het tekenwerk van onze projecten en producten in Autocad en Logikal. Je verzorgt tekenwerk voor onder andere prachtige villa’s, appartementencomplexen en renovatieprojecten (zie https://www.metaglas.nl/inspiratie/ voor mooie voorbeelden). Je vertaalt bouwkundige tekeningen, schetsen en meetgegevens van projecten naar technische tekeningen van producten en onderdelen. Je start de engineering van nieuwe projecten op en controleert de technische maakbaarheid van de projecten die je tekent. Daarnaast beheer je mede de digitale bibliotheek van producttekeningen en je werkt mee aan de standaardisatie van tekeningen die worden gebruikt.

Ga jij de uitdaging aan als technisch tekenaar?

Jij bent...

een technisch talent met oog voor detail. Je beschikt over een afspraak is afspraak mentaliteit en kan gemakkelijk schakelen tussen meerdere werkzaamheden. Communiceren op verschillende niveaus gaat jou gemakkelijk af. Je bent leergierig en wil iedere dag weer een stap verder zetten; een echte aanpakker die geen uitdaging uit de weg gaat!

Jij hebt...

minimaal een afgeronde MTS opleiding (Werktuig)bouwkunde met aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie (min. 2-5 jaar). Ervaring met Excel en Autocad is een must, ervaring met BIM en Revit een voordeel. Het is belangrijk dat je stressbestendig bent, overzicht kunt bewaren en accuraat en gestructureerd werkt. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden. Heb je geen ervaring in een soortgelijke functie maar ben je leergierig en heb je de ambitie om de beste tekenaar te worden? Ook dan gaan wij graag met jou in gesprek. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring wordt een opleidingstraject op maat samengesteld. Daarnaast is het mogelijk om werken en leren te combineren via een BBL (MBO) of duaal (HBO) opleidingstraject.

Jij krijgt...

een gevarieerde functie met veel zelfstandigheid. Er is ruimte voor een inwerktraject en je hebt de mogelijkheid om vakgerichte cursussen en trainingen te volgen. Je takenpakket is divers en geen dag is hetzelfde. Verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris passend bij de functie;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Een baan voor 38 uur per week;
  • Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
  • Innovatieve projecten;
  • Leuke werkomgeving met bedrijfsfruit, vrijdagmiddagborrel en leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging

Daarnaast krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze unieke en stijlvolle projecten en kom je terecht in een team van diverse en betrokken collega’s.

Enthousiast geworden? 

Reageer dan via onderstaande contactformulier of stuur je CV en (korte) motivatie naar vacatures@metaglas.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ingrid Mocking op telefoonnummer 06-54790167.

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!