Loading...
Vacature

Project engineer 32-40 uur

Heb jij technische affiniteit en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je net afgestudeerd en wil je het beste uit jezelf te halen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn..

een jong, innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Het team bestaat uit ruim 100 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de kiosken op station Utrecht Centraal, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Jij wordt..

verantwoordelijk voor zowel de technische uitwerking als de begeleiding van onze transparante en uitdagende projecten. Samen met je projectteam (dat bestaat uit een projectmanager, werkvoorbereider en uitvoerder) zorg je ervoor dat jullie projecten naar wens van de klant verlopen. Je zorgt ervoor dat hetgeen wat op tekening staat gerealiseerd wordt, je signaleert knelpunten en lost deze op. Je krijgt eerst de tijd om ieder detail van onze producten te leren kennen. Wanneer jij er klaar voor bent, ga jij je eigen projecten coördineren. Daarnaast wordt je verantwoordelijk voor een producttype en krijg je de ruimte om dit product verder te ontwikkelen en verbeteren.

Jij bent..

een technisch talent met oog voor detail. Je beschikt over een afspraak is afspraak mentaliteit en kan gemakkelijk schakelen tussen meerdere werkzaamheden. Communiceren op verschillende niveaus gaat jou gemakkelijk af. Je bent leergierig en wil iedere dag weer een stap verder zetten; een echte aanpakker die geen uitdaging uit de weg gaat.

Jij hebt..

alle kennis en ervaring in huis om technische projecten te begeleiden en beschikt dan ook over:

 • een MBO/HBO opleiding in de richting van (werktuig)bouwkunde;
 • enkele jaren werkervaring in een technische functie als werkvoorbereider, engineer of assistent projectleider. Heb je nog geen werkervaring, maar heb jij de juiste competenties in huis? Ook dan spreken wij je graag;
 • uitstekende organisatorische vaardigheden;
 • ervaring met Excel, AutoCad en een ERP systeem (ervaring met Dynamics NAV is een pré);
 • de kennis om technisch tekening uit te pluizen en aan te passen of dit te leren.

Ga jij de uitdaging aan als project engineer?

Jij krijgt..

een veelzijdige en uitdagende functie waarin jij écht de spin in het web bent. Je takenpakket is divers en geen dag is hetzelfde. Verder bieden wij jou:

 • doorgroeimogelijkheden zoals bijvoorbeeld naar de functie van projectleider of projectmanager;
 • marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
 • een baan voor minimaal 32 uur;
 • een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
 • alle voordelen van de Cao metaalbewerkingsbedrijf;
 • goede pensioensregeling.

Daarnaast krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze unieke en stijlvolle projecten en kom je terecht in een gezellig team van jonge en betrokken collega’s.


 

Enthousiast geworden?

Reageer dan via onderstaand contactformulier. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ingrid Mocking op telefoonnummer 06-54790167.

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!