Loading...
Vacature

Product engineer 32-40 uur

Heb jij al enkele jaren ervaring als werkvoorbereider en/of engineer en ben je toe aan een volgende stap? Of ben je net afgestudeerd en wil je het beste uit jezelf te halen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn..

een innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Het team bestaat uit ruim 75 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de Jonas in Amsterdam, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Jij wordt..

verantwoordelijk voor zowel de technische uitwerking als de begeleiding van onze transparante en uitdagende projecten. Samen met je projectteam (dat bestaat uit een projectmanager, werkvoorbereider en uitvoerder) zorg je ervoor dat jullie projecten naar wens van de klant verloopt. Je zorgt ervoor dat hetgeen wat op tekening staat gerealiseerd wordt. Je brengt knelpunten in kaart en komt met verbetervoorstellen met betrekking tot de productbewerking. Zo zorg je ervoor dat de producten zo efficiënt mogelijk geproduceerd worden. Zorgdragen voor het gehele productieproces van jouw project, van inkoop tot aan de productie, dat is wat jij gaat doen!

Daarnaast krijg je de ruimte om producten verder te ontwikkelen en te verbeteren. Dit geldt ook voor jezelf! De functie van product engineer is de start van jouw avontuur binnen Metaglas. Binnen een aantal jaar groei je door naar de functie van R&D engineer en ga je je meer richten op het bedenken van nieuwe producten. Jij hebt de drive en wij bieden begeleiding en opleidingen gericht op jouw vakgebied en/of persoonlijke ontwikkeling.

Jij bent..

leergierig en hebt affiniteit met techniek. Je hebt een opleiding afgerond op HBO niveau. Communicatief kan je goed uit de voeten, je werkt goed in teamverband en gaat voor het beste resultaat! Je bent leergierig en wil iedere dag weer een stap verder zetten; een echte aanpakker die geen uitdaging uit de weg gaat. Enige ervaring met het technisch begeleiden van projecten en het optimaliseren van productieprocessen is wenselijk, maar geen must. Je kunt het bij ons leren! Dit geldt ook voor ervaring met een ERP systeem, AutoCAD, Revit en Inventor.

Ga jij de uitdaging aan als product engineer?

Jij krijgt..

een veelzijdige en uitdagende functie waarin jij écht de spin in het web bent. Je takenpakket is divers en geen dag is hetzelfde. Verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris passend bij je functie;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Een baan voor minimaal 32 uur;
  • Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
  • Innovatieve projecten;
  • Leuke werkomgeving met bedrijfsfruit, een vrijdagmiddagborrel en leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Daarnaast krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze unieke en stijlvolle projecten en kom je terecht in een team van diverse en betrokken collega’s.

Enthousiast geworden?

Reageer dan via onderstaand contactformulier. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen of appen met Ingrid Mocking (P&O manager) op 06-54790167.

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!