Loading...
Vacature

Monteur buitendienst

Ben jij een echte vakman met twee rechter handen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij werkt samen met één of meerdere collega’s aan nieuwbouw- en renovatieprojecten van aannemers en particulieren door heel Nederland. Je monteert de producten van Metaglas zoals ramen, deuren en glasconstructies. Door de vele verschillende producten en projecten is het werk bijzonder afwisselend.

Jij bent vakkundig. Je hebt een technische opleiding op minimaal LTS/MBO niveau en werkervaring in de bouw of metaal op MBO niveau. Je kunt goed tekening lezen en deze vertalen naar de praktijk. Daarnaast ben je zelfstandig, communicatief vaardig en weet je van aanpakken. Je hebt geen moeite met vroeg opstaan en hebt geen hoogtevrees. Je bent flexibel en vindt het leuk om in een team te werken en samen kwaliteit te leveren. Je bent minimaal in het bezit van rijbewijs B. Daarnaast is een basis VCA diploma een pré.

Jij krijgt een uitdagende en gevarieerde functie met veel zelfstandigheid. Je komt op veel plaatsen en hebt contact met diverse klanten. Naast de fijne werksfeer bieden wij een goed salaris.

Enthousiast geworden? 

Reageer dan via onderstaand contactformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Mocking via telefoonnummer 06-54790167.

 

Interesse om bij Metaglas te werken maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, wij zijn erg benieuwd naar jou!

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!