Loading...
Vacature

Monteur binnendienst

Locatie in Tiel - Fulltime, vast dienstverband - minimaal MBO

Jij gaat werken als allround monteur in onze productie. Tot jouw takenpakket behoren onder andere het zelfstandig zagen, bewerken, monteren, verspanen en produceren van de Metaglas producten op een zo effectief en efficiënt mogelijke wijze. Denk hierbij aan het monteren van raambeslag, persen, onderdelen monteren, assemblage werkzaamheden en beglazen. Aan de hand van een technische tekening en een productiehandboek ga jij ervoor zorgen dat er door jouw werkzaamheden kwalitatief goede producten ontstaan.

Jij bent een echte vakman/vrouw met twee rechter handen. Je hebt technisch inzicht en weet van aanpakken! Jij bent iemand die thuis graag klust, goed met gereedschap om kan gaan en samen met je collega's mooie producten wil gaan maken. Je bent flexibel, collegiaal en vindt het leuk om in een team te werken en gevarieerde, kwalitatief goede producten te maken. 

Jij krijgt een afwisselende functie doordat je op meerdere afdelingen wordt ingezet. Je ontvangt een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO kleinmetaal. In deze functie krijg je veel zelfstandigheid en kom je een gezellig en hardwerkend team.

Enthousiast geworden? 

Reageer dan via onderstaand contactformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Mocking via telefoonnummer 06-54790167.

Interesse om bij Metaglas te werken maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, wij zijn erg benieuwd naar jou!

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!